Odložená daň z príjmov v podvojnom účtovníctve na praktických príkladoch - Mateášová, Martina, 1979-
Pojem odložená daň. Účtovanie o odloženej dani z príjmov. Výpočet odloženej dane z príjmov. Ilustračné príklady.