Pripravte svoju firmu na hackerské útoky - Andacký, Jozef
Útoky neznámych hackerov na české spravodajské portály, internet bankingy a weby telekomunikačných operátorov. Útoky označované skratkou DDoS (Distributed denial of service). Ohrozenie bezpečnosti v online priestore. E-mailové spamy. Motívy hackerov. Služby hackerov využívané v rámci konkurenčného boja. Straty a náklady. Poradie krajín, ktoré najviac otravujú škodlivé kódy.