Daňové výdavky - polemické, diskutabilné, na hrane alebo také, ktoré nenájdete - Burák, Emil
Nerovnaké názory a nejasnosti na tému relevantnosti vybraných nákladov v biznise podnikateľských subjektov k téme (ne) daňových výdavkov.