Zamyslenie sa nad dvoma výzvami - Chajdiak, Jozef
Dôsledky dvoch výziev pre slovenskú demografiu v 21. storočí. Aspekty dopadov riešenia zmeny vekovej štruktúry obyvateľstva a význam sčítania ako ukazovateľa civilizačného rozvoja krajiny.