Prvý kyslý plod eurovalu a jeho následky - Kráľ, Miloš
Od 1. 1. 2013 je v rámci Európskeho stabilizačného mechanizmu (ESM) uzákonený, platný pre všetkých kupujúcich záväzný právny rámec v podobe povinného používania CAC (Collective Action Clause) klauzuly nových emisií štátnych dlhopisov.