Ženský leadership - Procházková, Katarína, 1983-
Vedenie ľudí a manažovanie tímov úspešnými ženami. Podstata ženského leadershipu a obsadenosť strategických pozícií ženami. Výnimočné ženy v minulosti a dnes.