Nové vedenie sľubuje splnenie čínskeho sna - Pressburg, Adrian Peter
Generačná výmena na čele Číny. Nový prezident a predseda vlády. Snaha Číny stať sa najväčšou ekonomikou sveta a superveľmocou v každom zmysle slova. Koncept čínskeho sna. Politika jedného dieťaťa. Pohyb pracovných síl. Urbanizácia sústredená na človeka. Úloha zabrániť masovému vyľudneniu vidieka a vnútrozemia. Odklon od cudzích modelov.