Chemická legislatíva ovplyvňuje úspešnosť firiem - Murín, Martin
Implementácia chemickej legislatívy REACH a CLP zasahuje nielen do výroby a dovozu chemických látok a výrobkov, ale aj do bežnej činnosti podnikov.