Nové technológie v diplomatickej praxi - Adamcová, Silvia, 1984-
Informácie v diplomacii, ku ktorým jednoduchšej prehľadnosti prispievajú internetové odkazy, takzvané hypertexty. Internetový nástroj, uľahčujúci interpretáciu diplomatických textov.