Fachsprachliche Kollokationen im Bereich der Wirtschaft - Bodnár, Zoltán, 1969-
Využitie v jedno a dvojjazyčnej odbornej lexikografii, v teórii a praxi prekladu a v didaktike vyučovania odborného cudzieho jazyka. Nástroje a metódy korpusovej lingvistiky.