Integrácia členských štátov EÚ do eurozóny z teoretického a praktického hľadiska - Danišová, Soňa, 1981-
Hospodárstvo eurozóny závisí predovšetkým od toho, ako všetkých 17 členov EMÚ spolu navzájom kooperuje a ako dodržiavajú Pakt stability a rastu (PSR). Niektoré hlavné problémy menovej integrácie členských štátov EÚ v eurozóne.