Analýza lexiky používanej v rámci obchodných stykov krajín EÚ - Halašová, Darina, 1954-
Stručný pôvod a analýza slov patriacich do sémantického poľa súčasnej obchodnej terminológie v najpoužívanejších jazykoch EÚ v konfrontácii so slovenčinou a ich ekvivalenty.