Text evaluation in secondary school textbooks at the advanced level of proficiency - Hrdličková, Zuzana
Skúmanie čitateľských zručností študentov pri určovaní významov jednoduchých slov a pri priamom preklade ustálených slovných spojení - fráz. Výučba anglického jazyka na základných a stredných školách a práca s textami.