Dielo E. T. Halla "Silent language" a jeho aktuálnosť pri riešení problémov dnes - Hulajová, Ľubica
Analýza jednotlivých primárnych systémov odovzdávania správ (primary message system) PMS. Dôležitosť a aktuálne využite Hallových myšlienok pri riešení problémov súčasnej reality a konfliktov dneška.