Economic diplomacy of Finland: raising competitivenes of Finnish economic diplomacy - Ivančová, Ladislava, 1980-
Analýza hlavných bodov Akčného plánu pre vonkajšie ekonomické vzťahy Fínska, ktorý bol prijatý za účelom podpory malých a stredných podnikov pri nadväzovaní obchodných vzťahov, ktoré sa stali hlavnými cieľmi hospodárskej diplomacie Fínska.