Vplyv jazyka, kultúry a informačných technológií na komunikáciu v medzinárodných ekonomických vzťahoch - Jurišová, Erika
Významné faktory, ktoré vplývajú na spôsob a formu komunikácie v medzinárodnom prostredí a ich vzájomné pôsobenie na úspešnosť a kvalitu ekonomických vzťahov so zahraničím.