Reč diplomacie. Vymedzenie a charakteristika lexikálneho minima v procese osvojovania nemeckého jazyka - Kužmová, Lucia
Základná slovná zásoba budúcich pracovníkov pripravujúcich sa na výkon funkcie v oblasti diplomacie v nemeckom jazyku. Používanie nemeckého jazyka v bilaterálnej diplomacii v prostredí multilaterálnej diplomacie Európskej únie.