Dynamic portfolio selection based on the event tree - Brezina, Ivan, ml
Stratégie výberu dynamického portfólia založeného na teórii rozhodovacích stromov. Základné koncepty stochastického programovania. Formulácia modelu. Podmienky prvotného rozhodnutia. Podmienky ďalších rozhodnutí. Záverečné podmienky. Účelová funkcia.