Lexika z oblasti atómovej energetiky v politike - Téreková, Soňa, 1981-
Lexika z oblasti atómovej energetiky od počiatkov civilného využívania atómovej energie až po súčasnosť. Terminológia z oblasti atómovej energetiky v kontexte rodiaceho sa ekologického povedomia.