Vojnové trestné činy - Mráz, Stanislav
Obsah definícii vojnových trestných činov. Porušenia ženevského práva. Nezabezpečenie spravodlivého súdneho konania. Bezdôvodné zadržanie repatriácie vojnových zajatcov a civilných osôb. Prax apartheidu a iné neľudské konania založené na rasovej diskriminácii.