Komparatívna analýza ekonomiky Moldavskej republiky (vybrané ekonomické ukazovatele) - Raneta, Leonid, 1982-
Osobitosti štátov s prechodnou ekonomikou. Moldavská republika vo svetovom hospodárstve. Komparatívna analýza Moldavskej republiky podľa vybraných ukazovateľov: HDP, index ekonomickej slobody a index ľudského rozvoja.