Kríza v eurozóne alebo kríza eurozóny? - Fifeková, Elena
Podstata teórie optimálnej menovej oblasti. Od reálnej konvergencie k divergencii. Cyklický vývoj krajín jadra a periférie eurozóny. Vývoj HD vo vybraných krajinách Európskej menovej únie.