Empirická analýza faktorov vplývajúcich na schopnosť malých a stredných podnikov získať bankový úver v Slovenskej republike - Belanová, Katarína, 1978-
Informačná asymetria a finančná medzera malých a stredných podnikov. Faktory ovplyvňujúce schopnosť malých a stredných podnikov získať bankový úver v Slovenskej republike.