Vplyv daňového systému na zamestnanosť so zameraním na Slovenskú republiku a Veľkú Britániu - Schultzová, Anna
Vybrané problémy súvisiace s narastajúcou nezamestnanosťou a komparácia v Slovenskej republike a vo Veľkej Británii.