Jednotný trh - zodpovednosť a bezpečnosť produktov - Kollár, Vojtech
Problematika vnútorného trhu v rámci Európskej únie. Dohľad nad trhom. Vzájomné uznávanie produktov. Dovoz výrobkov a posudzovanie zhody. Slovenská obchodná inšpekcia a trhový dohľad. Výmena informácií v systéme RASFF.