Hodnotenie externých dopadov verejných projektov a využitie multikriteriálnej analýzy pri hodnotení efektívnosti - Čiernik, Anton
Základné východiská aplikácie multikriteriálnej analýzy. Podstata a princípy multikriteriálnej analýzy.