Vedenie obchodného rozhovoru (1) - Jarošová, Jana
Úspešne viesť obchodný rozhovor znamená ovládať predovšetkým tri základné zručnosti - kladenie otázok, počúvanie a sumarizovanie. Vhodne kladené otázky sú základom úspešného jednania. Typy otvorených a uzatvorených otázok. Námietky druhej strany a ako sa s nimi vyrovnať.