Business intelligence reporting - Olexová, Cecília, 1976-
Popis postavenia reportingu od koncových používateľov v sieti maloobchodných predajní. Návrh konkrétnych reportov a dashboardov Business Intelligence pre vybranú sieť predajní, vytvorených nad OLAP kockami.