Trendy v controllingu - Poniščiaková, Oľga
Formovanie sa pojmu marketingový kontroling, ktorý principiálne usiluje o skvalitnenie riadenia. V čom spočíva jeho význam. Ciele marketingového kontrolingu. Marketingový audit.