Turističeskij i gostiničnyj potencial regionov Slovakii - Péliová, Jana, 1976-
Potenciál cestovného ruchu v Slovenskej republike. Domáci cestovný ruch sústredený na hlavné mesto. Počet ubytovacích zariadení v cestovnom ruchu v roku 2004 a 2008. Dynamika rozvoja ubytovacích zariadení v jednotlivých krajoch SR.