Integrované environmentálno-bezpečnostno-zdravotné posudzovanie vplyvov strategických dokumentov - Szaryszová, Petra, 1984-
Proces posudzovania strategických rozvojových dokumentov. Model integrovaného environmentálno-bezpečnostno-zdravotného posudzovania vplyvov strategických rozvojových dokumentov.