Perspektivy razvitija turističeskoj otrasli v regionach Slovakii - Rajevneva, Jelena Valentinovna
Perspektívy rozvoja cestovného ruchu v regiónoch Slovenskej republiky. Obrat v cestovnom ruchu v regiónoch SR za obdobie 2009-2010. Počet ubytovacích zariadení podľa regiónov za obdobie 2004-2008. Počet návštevníkov v jednotlivých regiónoch SR v rokoch 2004-2008. Priemerný počet prenocovaní v regiónoch SR v r. 2004-2008.