Kritériá výberu lokalizácie podniku z pohľadu lokalizačných teórií pri rozhodovaní investorov - Jamnický, Peter
Lokalizačné teórie – zovšeobecnené poznatky o lokalizácii podnikov v podobe teoretických prístupov. Faktory ovplyvňujúce lokalizáciu podnikov na území. Lokalizačné faktory. Komparačné výhody mesta a ich vplyv na lokalizačné rozhodovanie podnikov.