<The> impacts of the global financial crisis on agriculture in Central and Eastern Europe and in Central Asia - Kadlečíková, Mária
Súčasná globálna finančná kríza spôsobila značnú recesiu v mnohých krajinách na svete. Sprievodné javy recesie. Recesia zasiahla aj poľnohospodársky sektor. Riešenie vzniknutých problémov.