Využitie rekultivovaných plôch odkalísk trosko-popolovej zmesi na pestovanie biomasy - Majerník, Milan, 1952-
Environmentálno-bezpečnostná problematika sanácie, rekultivácie odkalísk, respektíve ich bezpečného uzavretia. Experimentálne overovanie možností rekultivácie odkaliska TPZ v Elektrárni Vojany.