Slovensko-španielsky bilingvizmus: interferencie a transferencie - Spišiaková, Mária, 1973-
Stručné porovnanie slovenčiny a španielčiny z hľadiska typológie jazyka. Bilingvizmus. Analýza bilingvizmu na konkrétnom prípade.