Potravinársky priemysel a politika zdravia - Bilohuščinová, Denisa
Potravinársky priemysel vo svete. Slovenský maloobchod s potravinami, ich bezpečnosť a spotrebiteľské správanie. Politika zdravia a jej odraz v zdravotnom stave obyvateľov SR.