Vývoj nezamestnanosti na Slovensku - Nižníková, Zuzana, 1986-
Teoretické vymedzenie nezamestnanosti. Miera nezamestnanosti. Prirodzená miera nezamestnanosti. Vývoj nezamestnanosti na Slovensku. Štruktúra dlhodobo nezamestnaných na Slovensku. Dôsledky dlhodobej nezamestnanosti.