[Lewarova sila personelu MSP] - Čarnický, Štefan
Recenzia na vedeckú monografiu, ktorá sa zaoberá skúmaním aktuálnej problematiky intelektuálneho kapitálu v MSP v súčasnom turbulentnom prostredí rozvoja znalostnej ekonomiky. Monografia obsahuje vybrané výsledky realizácie vedeckého projektu NN115 408840 Intelektuálny kapitál ako akcelerátor rozvoja informačnej spoločnosti.