Miesto a význam predmetu Informačné systémy podnikov v študijnom odbore Ekonomika a manažment podniku - Čarnický, Štefan
Výučba predmetu Informačné systémy podnikov na Podnikovohospodárskej fakulte Ekonomickej univerzity v Bratislave so sídlom v Košiciach