Aspekty účinného využitia informačných a komunikačných technológií vo vybraných podnikoch služieb podporujúce ich konkurencieschopnosť - Benešová, Dana, 1958-
Identifikácia kľúčových oblastí zavedenia IKT vo vybraných odboroch služieb, determinujúce účinné využitie IKT a podporujúce konkurencieschopnosť podnikov služieb.