Tvorba balíčkov kúpeľného produktu a jeho súčasti - Bosá, Sabina
Podnikatelia v cestovnom ruchu vo svete reagujú na požiadavky klientov ponukou špecifických produktov pre zdravie spojené s odbornou starostlivosťou a rehabilitáciou. Ponuka služieb zahŕňa rad nových nástrojov, ktoré nie sú zatiaľ typické pre slovenské kúpeľníctvo.