Dlhová kríza a jej vplyv na podnikanie v cestovnom ruchu - Eliašová, Darina
Cestovný ruch, vďaka aktivitám podnikateľských subjektov, dlhodobo vykazuje aktívne saldo v platobnej bilancii bežného účtu Slovenskej republiky a do istej miery vytvára priestor na riešenie ťaživých problémov prebiehajúcej hospodárskej krízy.