Rozvoj manažérov - Koučing - Hadarová, Daniela
Koučovanie v teoretickej aj praktickej rovine. Teoretické výsledky skúmanej problematiky orientované najmä na vzdelávanie, rozvoj pracovníkov a metódy vzdelávania. Vymedzenie koučingu a výsledky prieskumu.