Pozícia inovácií v čase ekonomickej krízy - aplikácia na cestovný ruch - Kubičková, Viera, 1970-
Identifikácia zmien v medzinárodnom cestovnom ruchu v krízovom období, vysvetlenie úloh inovácií ako možného nástroja na elimináciu negatívnych dôsledkov krízových javov.