Možné dôsledky globálneho otepľovania na cestovný ruch - Litomerický, Juraj
Hlavné problémy a vplyv globálneho otepľovania na cestovný ruch. Škody v dôsledku extrémnych výkyvov počasia a klimatických zmien vo svete. Rizikové odvetvia, medzi ktoré patrí aj cestovný ruch.