Návrh dátového modelu pre potreby aplikačného využitia v prostredí GIS - Gergeľová, Marcela
GIS - ich poslanie a význam. Nástroje prostredia GIS. Dátový model - geodatabáza. Dátové modely využívané v prostredí GIS. Odporúčané postupy pri tvorbe geodatabázy.