Rozvoj destinačného manažmentu na Slovensku - Michálková, Anna, 1968-
Problémy rozvoja a trendov v cestovnom ruchu u nás a v oblasti regionálneho manažmentu vo vyspelých krajinách cestovného ruchu. Súčasná situácia v regionálnom cestovnom ruchu, odporúčania vzťahujúce sa na rozvoj destinačného manažmentu.