Hodnotenie prírodného potenciálu Slovenskej republiky na báze nevyužitých prírodných liečivých zdrojov - Mrkvová, Katarína
Problémy spojené s využívaním respektíve nevyužívaním liečivých prameňov na území Slovenska, teda pokles fyzikálno - chemických vlastností zdroja, ako je výdatnosť zdroja či celková mineralizácia.