Informácia - pridaná hodnota destinačného manažmentu v hl. meste SR Bratislava - Novacká, Ľudmila, 1953-
Informácia ako nevyhnutný nástroj prijatia rozhodovacích procesov v destinačnom manažmente cestovného ruchu. Význam vyhodnocovania informácií aplikovateľných v manažmente tvorby ponuky v destinácii.